Alennuksia ja etuja Camping Key Europe-kortilla

CKE-kortti 2017

CKE-tarra 2017

Osta Camping Key Europe 2017 -kortti

Osta Camping Key Europe 2017 -tarra

Camping Key Europe -kortin haltijoille myönnetään leirintäalueilla ja lomakylissä etuja leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista. Korttiin sisältyy myös alennuksia mm. laivayhtiöistä, eri käyntikohteiden sisäänpääsymaksuista ja retkeilytarvikkeista. Kortin hinta on 16 euroa. Camping Key Europe on perhekohtainen kortti jolla nopeutetaan majoittujien asiointia leirintäalueiden vastaanotossa.

Nyt Euroopassa pärjää yhdellä Camping-kortilla!

Camping Key Europe on kehitetty korvaamaan kaikki Euroopassa käytössä olevat leirintäaluekortit. CKE-kortilla oli vuonna 2016 miljoonaa käyttäjää. Se on käytössä jo yli 3000 leirintäalueella ja on Euroopan laajimmalle levinnyt leirintäkortti.

Camping Key Europe -korttiin sisältyy koko perheen tapaturmavakuutus

Voimassaolevaan Camping Key Europe -korttiin sisältyy tapaturma- ja vastuuvakuutus koko perheelle leirintäalueella. Vakuutus on voimassa sisäänkirjoittautuneelle asiakkaalle ja hänen perheenjäsenilleen mukana olevilla leirintäalueilla, lomakylissä ja hotelleisa koko Euroopassa. Vakuutus on voimassa lisääksi Turkissa ja Marokossa. Vakuutuksen myöntää ERV.

Miten kortti toimii?

Kortteja myyvät Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueet, joita on noin 150 eri puolella maata. Hanki Camping Key Europe -etukortti ja siihen kuuluva voimassaolomerkki heti ensimmäiseltä leirintäalueelta, jolla vierailet. Osta Camping Key Europe -kortti tästä.

Kortin hinta on 16 euroa ja se on voimassa kalenterivuoden. Camping & Caravan -lehdessä ilmoitetut edut ovat voimassa vuoden 2017 loppuun.

Voimassaolevaan Camping Key Europe -korttiin sisältyy leirintämaksuluotto, joten voit maksaa leirintämaksusi vasta alueelta pois lähtiessä. Luotto koskee vain leirintämaksua ja mökkivuokrat maksetaan yleensä alueelle saavuttaessa. Korttia myyvät leirintäalueet löydät näiltä sivuilta.

Kortin toimitusaika

Leirintäalueiden sesonkiaikana, kesä-elokuussa, kortti kannattaa hankkia suoraan leirintäalueelta, jolloin väliaikaisen Camping Key Europe -kortin saa heti käyttöön. Varsinainen kortti lähetetään myöhemmin postitse. Verkkokaupan kautta toimitusaika on noin 2 viikkoa.

CKE appLataa tästä ilmainen Camping Key Europe -sovellus Android-laitteelleKun olet ladannut Android-sovelluksen, sinua pyydetään syöttämään CKE-korttisi numero (16-numeroinen). Sovellusta ei voi ladata, mikäli korttisi ei ole voimassa.
CKE appLataa tästä ilmainen Camping Key Europe -sovellus IOs-laitteelleKun olet ladannut iOS-sovelluksen, sinua pyydetään syöttämään CKE-korttisi numero (16-numeroinen). Sovellusta ei voi ladata, mikäli korttisi ei ole voimassa.