Tämä sivusto on lähetetty html-muodossa. Mikäli sähköpostiselaimesi ei näytä kirjettä oikein, voit lukea sen tästä


Korttipeli kuntoon kesälle 2015

Camping Key Europe (CKE)- kortti on perhekohtainen leirintäalueiden ja lomakylien etukortti- ja vastaanottojärjestelmä Euroopassa. CKE –korttia on myyty Euroopassa jo noin 1,1 miljoonaa kappaletta. Kortin / voimassaolotarran hinta on 16 euroa vuodessa. CKE –kortin haltijoille myönnetään etuja leirintäalueiden ja lomakylien leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista, kuten laivamatkoista, huvipuistoista ja eläintarhoista.

Tiesithän, että Camping Key Europe -korttiin sisältyvä vakuutus kattaa kortinhaltijan, hänen perheensä ja lisäksi enintään 3 mukana olevaa alle 18-vuotiasta lasta. Vakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö ERV.

Osta Camping Key Europe -kortti tai vuositarra tästä linkistä.

Camping Key Europe korttiedut Suomen leirintäalueilla

Esittämällä voimassaolevan CKE –kortin saat etuja leirintäalueiden ja lomakylien leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista. Saat etuja yli 2 200 leirintäalueella Euroopassa. Camping Key Europe -kortilla Suomessa etuja myöntävät leirintäalueet löydät täältä. Merkitse rasti avautuvan sivun vasempaan alareunaan kohtaan "Camping Key Europe -alennukset".

Etuja perhekohteista

Voimassaolevalla CKE-kortilla saat nyt etuja mm. seuraavista käyntikohteista Suomessa: Vesipuisto JukuPark Kalajoki ja Turku, Puuhamaa, SeaLife, Serena, Tropiclandia, Visulahti ja Wasalandia.

Etuja myös laivayhtiöiltä

Camping Key Europe -kortilla saat Itämeren kattavimmat alennukset. Voimassaolevalla CKE -kortilla saat etuja mm. seuraavilta laivayhtiöiltä: Tallink Silja, Finnlines, Stena Line, TT-Line ja Scandlines.

Camper-lehti edullisemmin CKE-kortilla

Tilaa Camper-lehti edullisemmin Camping Key Europe -kortilla. Voimassaolevan Camping Key Europe -kortin haltijat voivat tilata Camper-lehden

* 12 kk:n määräaikaistilauksen 25 % alennuksella eli 44 eurolla, (norm. 59 eur) tai
* kestotilauksen 36 eurolla, (normaalihinta 49 eur)

Tilaa lehti CKE-tarjouksella tästä linkistä. Merkitse tilauksen yhteyteen voimassaolevan CKE-korttisi numero. Voit myös soittaa Camperin tilaajapalveluun 010 420 4120. Muista mainita CKE-etusi ja korttisi numero.

Etuja ja alennuksia päivitetään sivuille koko ajan.

Katso edut sivultamme tästä ja koko Euroopan edut kattavalta Camping Key Europe sivulta tästä.


CKE-korttiin sisältyy tapaturmavakuutus

Voimassaolevaan CKE-korttiin sisältyy tapaturma- ja vastuuvakuutus koko perheelle leirintäalueella ja lomakylässä, sekä myös hotelli- ja lomakylälomilla. Vakuutuksen tarjoaa ERV.

Missä vakuutus on voimassa?
Euroopassa, Marokossa ja Turkissa leirintäalueella, lomakylässä, hotellissa tai vuokratussa mökissä edellyttäen, että nämä toimivat kaupallisin periaattein.

Kenet vakuutus kattaa?
Vakuutus kattaa kortinhaltijan ja hänen perheensä + lisäksi korkeintaan 3 mukana olevaa alle 18-vuotiasta lasta.


Etuja Euroopassa Camping Key Europe kortilla

Nyt löydät kaikki rahanarvoiset Camping Key Europe korttietusi koko Euroopassa yhdestä osoitteesta.

Sivustolle on kerätty kaikkialta Euroopasta etuja ja tarjouksia Camping Key Europe kortilla leirintäalueilta, laivayhtiöiltä, huvipuistoista, eläintarhoista ja monesta muusta paikasta. Käy tutustumassa tästä linkistä.


Camping in Finland 2015 -esite

Esitteestä löydät kaikki ne tarpeelliset tiedot, mitä leirintämatkallasi tarvitset. Lehdestä löytyy kartta leirintäalueista, kaikki yhteystiedot, GPS-sijainti, aukioloajat, tärkeimmät hintatiedot ja leirintäalueiden mökkejä esittelevän osan. Saat tietoa myös Camping Key Europe –kortista ja sen eduista.

Lehteä julkaistaan suomi-ruotsi, saksa-englanti ja venäjä -versioina ja sen saat ilmaiseksi mukaasi leirintäalueelta tai matkailutoimistosta.

Käy tutustumassa Camping-esitteeseen tästä linkistä.


Lataa ilmainen appsi älypuhelimeesi tai tablettiisi

Camping Key Europe -kortista on nyt saatavilla ilmainen sovellus älypuhelimeen / tablettiin. Lataa se laitteeseesi, niin osaat hakea CKE-etuja matkasi aikana. Tällä hetkellä appsi on englanninkielinen, mutta suomenkielinen julkaistaan pian.

Lataa tästä appsi iPhoneen, iPadiin tai iPad touch`iin
CKE app Lataa tästä appsi Android -laitteeseesi

Lisätietoja Suomen leirintäalueista sekä Camping Key Europe kortista löydät osoitteesta www.camping.fi

 
 

Jos haluat lähettää palautetta tai sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:info@camping.fi

Jos haluat poistaa itsesi postituslistalta, klikkaa tästä.

Tiedotteen osoitelähde: Suomen Leirintäalueyhdistys Ry:n asiakasrekisteri