Tämä sivusto on lähetetty html-muodossa. Mikäli sähköpostiselaimesi ei näytä kirjettä oikein, voit lukea sen tästä


Tutustu uusiin sivuihimme

Olemme uudistaneet Camping.fi -sivustomme. Nyt voit hakea ja valita entistä tarkemmin kesän matkakohteesi. Sivuilla olevien suodatusten avulla voit hakea vaikkapa ne leirintäalueet, jotka tarjoavat lastenhoitajapalvelua tai jonne voi ottaa lemmikin mukaan.

Etusivulla on paranneltu hakumoottori, josta voi hakea leirintäaluetta / lomakylää.

Camping.fi -sivuiltamme löydät parhaat leirintäalueiden ja lomakylien tarjoukset, kaikki Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueiden tiedot sekä voit ostaa verkkokaupastamme uuden Camping Key Europe -kortin.

Sivuillamme on myös tietoa leirintäalueluokituksesta.

Uudessa hakunäkymässä voi asettaa hakuehtoja oman tarpeen mukaan. Leirintäaluetta / lomakylää voi vaikkapa leirintäalueluokituksen mukaan. Aluetta voi hakea myös aktiviteetin, lähialueen palvelujen tai vaikkapa alueella olevan palveluvarustuksen mukaan. Alueet on myös sijoitettu kartalle, josta haku onnistuu.

Camping.fi -sivuiltamme löydät parhaat leirintäalueiden ja lomakylien tarjoukset, kaikki Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueiden tiedot.

Uusittu sivusto löytää lähimmät leirintäalueet ja lomakylät

Kokeile camping.fi -sivustoa mobiililaitteessasi. Kun olet hyväksynyt camping.fi -sivuston käyttää laitteesi sijaintia, niin se hakee sinulle lähimmät leirintäalueet ja lomakylät - missä milloinkin liikut. Paina ensin "Etsi kohteet" ja sen jälkeen laita rasti kohtaan "Hae lähimmät kohteet". Tämä helpottaa alueiden hakua vaikkapa liikuttaessa tien päällä.

Mielipiteelläsi palvelujen käyttäjänä on meille merkitystä. Kerrothan meille, jos havaitset puutteita uudessa sivustossamme.

Aloita lomasi suunnittelu osoitteessa www.camping.fi


Hyödynnä Camping -kortin etusi!

Nyt saa voimassaolevalla CKE-kortilla etuja esimerkiksi huvi- ja vesipuistoista ja laivamatkoista. Katso edut tästä linkistä.

Voimassaolevan CKE -kortin haltijana saat etuja myös leirintäalueiden ja lomakylien leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista. Saat etuja yli 2200 leirintäalueella Euroopassa. Suomen leirintäalueilla ja lomakylissä myönnettävät edut löytyvät täältä.

Kaikki rahanarvoiset Camping Key Europe korttietusi koko Euroopassa yhdestä osoitteesta, tästä linkistä, suomeksi!

Camping Key Europe (CKE)- kortti on uusi perhekohtainen leirintäalueiden ja lomakylien etukortti- ja vastaanottojärjestelmä Euroopassa. Se on kehitetty korvaamaan kaikki Euroopassa käytössä olevat leirintäkortit. Kortin / voimassaolotarran hinta on 16 euroa vuodessa.

Päivitä nykyinen Camping Key Europe -korttisi tälle vuodelle tai hanki uusi tästä linkistä


UUTTA - lataa ilmainen appsi älypuhelimeesi tai tablettiisi

Camping Key Europe -kortista on nyt saatavilla ilmainen sovellus älypuhelimeen / tablettiin. Lataa se laitteeseesi, niin osaat hakea CKE-etuja matkasi aikana. Tällä hetkellä appsi on englanninkielinen, mutta suomenkielinen julkaistaan pian.

Lataa tästä appsi iPhoneen, iPadiin tai iPad touch`iin
CKE appLataa tästä appsi Android -laitteeseesi

Camping.fi -sivuiltamme löydät parhaat leirintäalueiden ja lomakylien tarjoukset, kaikki Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueiden tiedot sekä voit ostaa verkkokaupastamme uuden Camping Key Europe -kortin.


Camping in Finland 2014 -esite

Esitteestä löydät kaikki ne tarpeelliset tiedot, mitä leirintämatkallasi tarvitset. Lehdestä löytyy kartta leirintäalueista, kaikki yhteystiedot, GPS-sijainti, aukioloajat, tärkeimmät hintatiedot ja leirintäalueiden mökkejä esittelevän osan. Saat tietoa myös Camping Key Europe - kortista ja sen eduista. Lehti on julkaistu suomi-ruotsi, saksa-englanti ja venäjä versioina. Nouda maksuton esitteesi matkailutoimistosta tai leirintäalueelta.Lisätietoja Suomen leirintäalueista sekä Camping Key Europe -kortista löydät osoitteesta www.camping.fi

 
 

Jos haluat lähettää palautetta tai sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:info@camping.fi

Jos haluat poistaa itsesi postituslistalta, klikkaa tästä.

Tiedotteen osoitelähde: Suomen Leirintäalueyhdistys Ry:n asiakasrekisteri