Camping Key Europe -kortilla saatavat muut edut

Täältä löydät kaikki etukohteet Suomessa, jotka tarjoavat alennuksia voimassaolevalla Camping Key Europe -kortilla. Etuja ja alennuksia lisätään sivuille koko ajan.

Edut ja alennukset

Käyntikohteet


VESIPUISTO JUKUPARK
Turku

Vesipuisto JukuPark Turku
Kurrapolku 1
20320 Turku
E-mail: turku@jukupark.fi
Puh: +358 2 079 802 41 (8,28 snt/puhelu + 17 snt/min) , (puh. ei käytössä talvella)
www.jukupark.fi
Avoinna: 10.6. - 13.8.2017

Turun JukuPark -vesipuistossa on huikeita vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Vesipuistossa on hurjien liukumäkien lisäksi isot altaat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen. Jukuparkissa vietät vauhdikkaan päivän kaveriporukalla tai perheen kanssa. Kaikille vauhdista pitäville löytyy valinnanvaraa!

  • 16 vesiliukumäkeä
  • Suuri vesileikkimaailma Merirosvosaari
    (suuri 1200 m2 allas perheen vesipedoille, syvyys 40 cm)
  • Ravintola-, grilli- ja kioskipalvelut
  • Auringonottoalueet terasseineen

Camping Key Europe -korttietu: 1 euron alennus/henkilö vesipuiston normaalista sisäänpääsylipun hinnasta. Korttietu on voimassa perhekohtaisesti enintään 5 henkilölle.


VESIPUISTO JUKUPARK
Kalajoki

Vesipuisto Jukupark Kalajoki
Jukupolku 3-5
85100 Kalajoki
E-mail:
kalajoki@jukupark.fi
Puh: (08) 4692 308 tai 4692 309
www.jukupark.fi
Avoinna: 17.6. - 13.8.2017

Vesipuisto Jukupark sijaitsee aivan Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Alueella on huikeita uusia vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Vesipuistossa on hurjien liukumäkien lisäksi isot altaat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen. Alueella on lisäksi useita erilaisia huvipuistolaitteita ja -toimintoja. Nälän yllättäessä alueen grillit, kahvilat, kioskit ja terassit palvelevat. Jukuparkissa vietät vauhdikkaan päivän kaveriporukalla tai perheen kanssa. Kaikille vauhdista pitäville löytyy valinnanvaraa!

Camping Key Europe -korttietu: 1 euron alennus/henkilö vesipuiston normaalista sisäänpääsylipun hinnasta. Korttietu on voimassa perhekohtaisesti enintään 5 henkilölle.


PUUHAMAA
Tervakoski


Vähikkäläntie 11
12400 Tervakoski
E-mail: info.puuhamaa@puuhagroup.com
Puh: (019) 7748 100
www.puuhamaa.fi

Puuhamaa on Suomen suurin ja monipuolisin retkipaikka, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Puuhapäivän riemu syntyykin perheen yhteisestä tekemisestä ja yhdessäolosta. Puuhamaassa suuri ulkovesipuisto ja yli 60 muuta toimintoa ovat käytössäsi pelkällä sisäänpääsymaksulla. Puuhanallen ravintolat ja kioskit ovat valmiita palvelemaan sinua maistuvine herkkuineen.

Kesän 2017 uutuudet Puuhamaassa: Maailmanpyörä, törmäilyautot, jättikaruselli, Rio Grande-juna, Heiluva hinaaja sekä laitteita perheen pienimmille.

Camping Key Europe -korttietu: 3 euron alennus normaalihintaisista yhden päivän rannekkeista tai sisäänpääsymaksuista. Yhdellä kortilla alennus enintään 4 henkilölle.


SERENA
Espoo

Tornimäentie 10
02970 ESPOO
FINLAND
Puh: (09) 8870 550
Email. info.serena@puuhagroup.com
www.serena.fi

Serena on pohjoismaiden suurin aina trooppisen lämmin vesipuisto
Pohjoismaiden suurin aina trooppisen lämmin vesihuvipuisto pitää sisällään niin paljon tekemistä ja kokeilemista, että innokkaimmille vesipedoilla kokopäivälippukaan ei aina tunnu riittävän!

Kaikkialla vesipuistossa virtaa, kuplii ja aaltoilee trooppisen lämmin vesi: rentouttavilla putouksilla, liukureissa, terassi- ja porealtaissa sekä lasten altaissa. Todellinen klassikko on Serenan kallioon louhittu saunaluolasto, joka pitää ehdottomasti kokea.
Vesiliukumäet tai mahtavan aaltoaltaan mainingit sopivat enemmän vauhtia etsiville. Villivirrassa vaihtelevat kuohuvat kosket ja rauhoittavat suvannot. Seikkailijat syöksyvät Black Hole -putkiliukumäen uumeniin, jossa valo- ja äänitehosteet luovat ainutlaatuisen elämyksen niillekin, jotka luulevat jo nähneensä yhtä sun toista!

Camping Key Europe -korttietu: 3 euron alennus normaalihintaisista yhden päivän rannekkeista tai sisäänpääsymaksuista. Yhdellä kortilla alennus enintään 4 henkilölle.


TROPICLANDIA
Vaasa

Kesäpolku 1
65100 Vaasa
Puh. 020 796 1300
Email: info.tropiclandia@puuhagroup.com
www.tropiclandia.fi

Tervetuloa kylpylä Tropiclandian lämpöön!
Tropiclandian kylpylän yhteydessä on suuri vesipuistoalue, jossa on hurjia vesiliukumäkiä, kaksi lastenallasta, poreallas ja auringonottoalueet terasseineen.
Space Boat - vesiliukumäessä lasketaan ja pyöritään pienellä kumiveneellä suppilossa.
Freefall ja Multislide - liukumäet sopivat vauhdikkaimmille hurjapäille.
Surfing Hill - pitkä ja hauska liukumäki, joka sopii vaikka koko perheelle. Lastenaltaissa on tekemistä ja liukuja perheen pienille vesipedoille.

Kesäisin samalla sisäänpääsylipulla asiakkaiden käytössä on kylpylän ja vesipuiston monipuoliset palvelut.

Camping Key Europe -korttietu: 3 euron alennus normaalihintaisista yhden päivän rannekkeista tai sisäänpääsymaksuista. Yhdellä kortilla alennus enintään 4 henkilölle.


VISULAHTI
Mikkeli

Visulahdenkatu 1
50180 Mikkeli
Vastaanotto / majoitusvaraukset ja tiedustelut:
puh. (015) 18281
info.visulahti@puuhagroup.com
Toimisto:
puh. (015) 182 8200
www.visulahti.fi

Vauhdikasta seikkailua ja huvittelua koko perheelle!
Visulahdessa koet monet seikkailut ja elämykset: vauhdikkaat vesileikit, uutuutena extreme-palveluja tarjoavat Xon-puisto sekä koko perheen viidakkojuna, jännittävät dinosaurukset, mielenkiintoiset vahahahmot, moottoriradat ja museoautot...

Kesän 2017 uutuudet Visulahdessa: Ketjukaruselli, Vauhtireki, teekuppikaruselli sekä perheen pienimmille minimaailmanpyörä, Apollo-karuselli sekä sähköautot.
Tutustu myös Visulahden huippuedullisiin leirintäpaketteihin osoitteessa visulahti.fi

Camping Key Europe -korttietu: 3 euron alennus normaalihintaisista yhden päivän rannekkeista tai sisäänpääsymaksuista. Yhdellä kortilla alennus enintään 4 henkilölle.

Laivamatkat ja -risteilyt


SILJA LINE, HELSINKI / TURKU

Lähdöt Helsingistä ja Turusta päivittäin.

Camping Key Europe -korttietu:

Silja Line myöntää sinulle 10 % alennuksen normaaleista ristely- ja reittimatkoista vuonna 2017 seuraavilla reiteillä: Helsinki-Tukholma ja Turku-Tukholma. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä se ole voimassa erikoisristeilyillä kuten esimerkiksi jouluristeilyllä.

Varaukset Tallink ja Silja Line myyntipalvelu, puh. 0600 157 00 . Ilmoita tuotekoodi: 6189. Puheluiden hinnat: 1,74 €/vastattu puhelu + aina paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu.

Esitä voimassaoleva Camping Key Europe -korttisi lähtöselvityksessä.

www.tallinksilja.com


FINNLINES – ETUSI ITÄMERELLÄ
Finnlines Oyj
Matkustajamyynti
PL 197
00181 Helsinki

Helsinki
Vuosaaren Satama (Hansaterminaali)
Provianttikatu 5, 00980 Helsinki
Lähtöselvitys, puh. 010 343 4810
Hansaterminaalin aukioloajat ja lipunmyynti:
arkisin klo 9.30–16.30
lauantaisin klo 14–19.00
sunnuntaisin suljettu

Naantali
Satamatie 11, 21100 Naantali
Lähtöselvitys, puh. 050 565 2578

Camping Key Europe -korttietu:

Helsinki - Travemünde -reitillämme 10 % alennus matkalippu-, hytti- ja ajoneuvohinnoista kaikilla lähdöillä.

Travemünde - Malmö -linjallamme 25 % alennus aamulähdöillä ja 10 % alennus muista lähdöistä matkalippu-, hytti- ja ajoneuvohinnoista (ei voimassa iltalähdöillä huippusesongin aikaan).

Kapellskär - Ahvenanmaa - Naantali -reitillä 10 % alennus (ei voimassa iltalähdöillä huippusesongin aikaan).

Alennukset lasketaan listahinnoista ja ovat voimassa vain etukäteen tehdyistä varauksista vuoden 2017 aikana. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä se koske aterioita.

Ilmoita CKE -kortin numero varatessasi ja esitä voimassaoleva kortti lähtöselvityksessä. Varaukset puh. 010 343 4500 Puheluiden hinnat: lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 6,00 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min, jonotus on maksullista , tai sähköpostitse passenger@finnlines.com Varauskoodi: CKE.

www.finnlines.com

Muut edut ja alennukset


TOURING CARS Touring Cars

www.touringcars.eu

Touring Cars – sales office
Puh: [09) 849 4050
Mailto: info@touringcars.eu

Matkailuautojen vuokrausta Pohjois-Euroopassa

Touring Cars on Pohjois-Euroopan suurin matkailuautovuokraamo. Nykyaikainen matkailuautonvuokraus tarkoittaa uusia autoja, täydellistä perehdytystä ja 24 tuntista tukipalvelua, maksuttomia lentokenttä ja satamakuljetuksia, monipuolisia mahdollisuuksia vakuutusvaihtoehdoille ja rajoittamattomia kilometrejä. Matkailuautoilu on mahtava kokoperheen elämys vuokrasitpa autosi sitten Islannista, Virosta, Norjasta, Ruotsista tai vaikkapa yhdestä lukuisista kotimaan toimipisteistämme. Katso upeita reittivaihtoehtojamme netissä www.touringcars.eu

Camping Key Europe –korttietu:

Kortinhaltija saa varausta tehdessään Essential -paketin kaupan päälle. Paketti sisältää kaiken välttämättömimmän upeaan reissuun: WC-kemikaalin, lisäkuljettajan sekä kaasupullon. Tämän mahtavan edun saa kertomalla varausta tehdessään ja maksaessaan kortin numeron. Etua ei voi lunastaa enää autoa noudettaessa ja noudon yhteydessä on varauduttava näyttämään voimassaoleva kortti. Etu vain varattaessa suoraan Touring Carsin varaustoimistosta.