Alennuksia ja etuja Camping Key Europe-kortilla

Camping Key Europe

OLETKO JO HANKKINUT CAMPING KEY EUROPE -KORTIN?

Osta Camping Key Europe -kortti tästä

Camping Key Europe -kortin haltijoille myönnetään leirintäalueilla ja lomakylissä etuja leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista. Korttiin sisältyy myös alennuksia mm. laivayhtiöistä, eri käyntikohteiden sisäänpääsymaksuista ja retkeilytarvikkeista. Kortin hinta on 16 euroa. Mobiili CKE-kortti maksaa 14 euroa. Camping Key Europe on perhekohtainen kortti jolla nopeutetaan majoittujien asiointia leirintäalueiden vastaanotossa. 

Nyt Euroopassa pärjää yhdellä Camping-kortilla!

Camping Key Europe on kehitetty korvaamaan kaikki Euroopassa käytössä olevat leirintäaluekortit. CKE-kortilla on tänä vuonna miljoonaa käyttäjää. Se on käytössä jo yli 3000 leirintäalueella ja on Euroopan laajimmalle levinnyt leirintäkortti.

Camping Key Europe -korttiin sisältyy koko perheen tapaturmavakuutus

Voimassaolevaan Camping Key Europe -korttiin sisältyy tapaturma- ja vastuuvakuutus koko perheelle leirintäalueella. Vakuutus on voimassa sisäänkirjoittautuneelle asiakkaalle ja hänen perheenjäsenilleen mukana olevilla leirintäalueilla, lomakylissä ja hotelleisa koko Euroopassa. Vakuutus on voimassa lisääksi Turkissa ja Marokossa. Vakuutuksen myöntää ERV.

Miten kortti toimii? 

Mobile CKE Karte und Barcode-LeserKortteja myyvät Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueet, joita on noin 130 eri puolella maata. Hanki Camping Key Europe -etukortti ja siihen kuuluva voimassaolomerkki heti ensimmäiseltä leirintäalueelta, jolla vierailet. Osta Camping Key Europe -kortti tästä.

Kortin hinta on 16/14 euroa ja se on voimassa kalenterivuoden. Camping & Caravan -lehdessä ja camping.fi -portaalissa ilmoitetut edut ovat voimassa vuoden 2023 loppuun. Voimassaolevaan Camping Key Europe -korttiin sisältyy leirintämaksuluotto, joten voit maksaa leirintämaksusi vasta alueelta pois lähtiessä. Luotto koskee vain leirintämaksua ja mökkivuokrat maksetaan yleensä alueelle saavuttaessa. Korttia myyvät leirintäalueet löydät näiltä sivuilta. Nopeuta leirintäalueelle sisäänkirjautumistasi ja näytä vastaanotossa mobiilissa CKE-kortissasi olevaa viivakoodia.

Voimassaolotarrat poistuivat käytöstä

Vuodesta 2019 alkaen ei myyty enää voimassaolotarroja vanhoihin CKE-kortteihin. Vanhan kortin voi uusia ostamalla leirintäalueelta tai verkosta muovisen CKE-kortin tai pelkästään mobiilin CKE-kortinMobiili CKE-kortti  korvaa myös aikaisemmpin käytössä olleen Väliaikaisen CKE-kortin ja se on voimassa heti ostettaessa (asiakkaan puhelimessa).

CKE-kortin ostaminen älypuhelimella

Jos et ole ehtinyt hankkia CKE-korttia ennen matkaasi, sen voi hankkia myös älypuhelimella parissa minuutissa. Tässä siihen lyhyet ohjeet: camping-key-europe-kortin-ostaminen-puhelimella-2019-suomi.pdf

Kortin toimitusaika

Leirintäalueiden sesonkiaikana, kesä-elokuussa, kortti kannattaa hankkia suoraan leirintäalueelta, jolloin mobiilin Camping Key Europe -kortin saa heti käyttöön. Varsinainen kortti lähetetään myöhemmin postitse - jos on myös sen halunnut tilata. Verkkokaupan kautta muovisen CKE-kortin toimitusaika on noin 2 viikkoa, mutta mobiilin CKE-kortin saa heti käyttöön. Mobiili CKE-kortti ladataan puhelimeen sähköpostilla ja tekstiviestillä lähetettävästä linkistä.

HUOM. Jos CKE-kortin numero ei toimi ruotsalaisen leirintäalueen vastaanotossa, kirjaudutaan silloin alueelle sisälle ilman kortin numeroa. Suomessa mobiilin CKE-kortin numero on heti ostohetkestä toiminnassa. 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri-ja-tietosuojaseloste.pdf