Camping Key Europe -korttiin sisältyvä tapaturma- ja vastuuvakuutus (päivitys 05/2012)

Keitä tapaturmavakuutus koskee?
Vakuutus koskee voimassaolevan Camping Key Europe-kortin haltijaa edellyttäen, että kortissa on voimassaoleva voimassaolomerkki. Vakuutus koskee myös kortinhaltijan mukana matkustavaa perheenjäsentä tai isovanhempien mukana matkustavia alle 18-vuotiaita lastenlapsia edellyttäen, että isovanhemmilla on voimassaoleva Camping Key Europe-kortti.


Jos esimerkiksi kaksi aikuista paria majoittuu samassa matkailuajoneuvossa tai teltassa, tarvitsevat molemmat parit voimassaolevan Camping Key Europe-kortin, jotta vakuutus on voimassa.

Milloin tapaturmavakuutus astuu voimaan?
Vakuutus on voimassa siitä lähtien, kun kortinhaltija on kirjautunut leirintäalueelle, maksanut majoitusmaksunsa ja hänella on voimassaoleva Camping Key Europe -kortti ja jatkuu koko oleskelun ajan SLY:n leirintäalueella.

Mitä vakuutus kattaa ja milloin?
Vakuutus kattaa leirintäalueella tai leirintäalueen järjestämän ohjatun aktiviteetin aikana sattuneen tapaturmavahinkotapahtuman Suomessa ja Euroopassa. Vakuutus kattaa myös hotellin, vuokrattavan talon (mökin) ja matkailuajoneuvoalueella sattuvan tapaturmavahinkotapahtuman Suomessa ja Euroopassa. Tarkemmin alla olevissa vakuutusehdoissa!

Mitä vakuutus maksaa?
Vakuutus sisältyy jo voimassaolevaan Camping Key Europe -korttiin eli sen hinta on 16 euroa vuodessa. Alla olevassa linkissä on leirintäaluevakuutuksen täydelliset vakuutusehdot ja korvaushakemus. Korvaushakemus on englannin kielellä, mutta sen voi tietenkin täyttää suomeksi. Ehdot on päivitetty 05/2012.

CKE_kortin_vakuutusehdot_CKE01.pdf

Vakuutushakemus_Camping Key Europe_ENG.pdfSOLID Försäkringar
PostBox 22068
SE-250 22 Helsingborg
Sverige
Puhelin: +46 (0)42-450 33 45
Sähköposti: info@solidab.se