Camping Key Europe -korttiin sisältyvä tapaturmavakuutus (päivitys 06/2021)

Keitä tapaturmavakuutus koskee?
Vakuutus koskee voimassaolevan Camping Key Europe-kortin haltijaa edellyttäen, että kortissa on voimassaoleva voimassaolomerkki. Vakuutus koskee myös kortinhaltijan mukana matkustavaa perheenjäsentä tai isovanhempien mukana matkustavia alle 18-vuotiaita lastenlapsia edellyttäen, että isovanhemmilla on voimassaoleva Camping Key Europe-kortti. Vakuutuksen myöntää Europeiska ERV.

Jos esimerkiksi kaksi aikuista paria majoittuu samassa matkailuajoneuvossa tai teltassa, tarvitsevat molemmat parit voimassaolevan Camping Key Europe-kortin, jotta vakuutus on voimassa.

Milloin tapaturmavakuutus astuu voimaan?
Vakuutus on voimassa siitä lähtien, kun kortinhaltija on kirjautunut leirintäalueelle, maksanut majoitusmaksunsa ja hänella on voimassaoleva Camping Key Europe -kortti ja jatkuu koko oleskelun ajan SLY:n leirintäalueella.

Mitä vakuutus kattaa ja milloin?
Vakuutus kattaa leirintäalueella tai leirintäalueen järjestämän ohjatun aktiviteetin aikana sattuneen tapaturmavahinkotapahtuman Suomessa ja Euroopassa. Vakuutus kattaa myös hotellin, vuokrattavan talon (mökin) ja matkailuajoneuvoalueella sattuvan tapaturmavahinkotapahtuman Suomessa ja Euroopassa. Tarkemmin alla olevissa vakuutusehdoissa!

Mitä vakuutus maksaa?
Vakuutus sisältyy jo voimassaolevaan Camping Key Europe -korttiin eli sen hinta on 14/16 euroa vuodessa. Alla olevassa linkissä on leirintäaluevakuutuksen täydelliset vakuutusehdot ja korvaushakemus. Korvaushakemus on englannin kielellä, mutta sen voi tietenkin täyttää suomeksi. Ehdot on päivitetty 06/2021.


Camping Key Europe -vakuutusehdot (ENG):

camping-card-engelska-2021

Camping Key Europe -korvaushakemus (ENG):

cke-claim-form-eng.pdf

Vakuutushakemus lähetetään:

TMP-access Claims Department
TMP-access AB
Sveavägen 159
SE-113 46, Stockholm, Sweden
Tel: +46 (0)8–540 804 40
Email: skadeavdelning@tmp-access.se